Известие

Collapse
No announcement yet.

Лека полека...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ти ми ела на Юндола с Ванката, пък ще те оборудвам и със....
    Обаче имам нещо впредвид!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Ехххххх бате Иво няма да мога да смогна за там понеже вече организирахме и ние едно подобно пролетно събиране!!!!! http://clubalfaromeo.com/forum/showt...=43408&page=25 И до тук събрахме доста фенове на идеята и няма как да оставя хорицата а пък и нагоре ще ми дойде трябва гуми да търся за "АФЛ" за събирането и там ще фръкнат парички и за събора няма да мога да се уредя.
      Иначе имам ужасно голям мерак да се видим на живо и умятаме и все пак нищо не се знае може пък някои път с Ванката да ти дойдем еи така на гости Иначе таз година на "Италфеста" съм задължително там !!!!!!

P.S. САМО ДА ВМЕТНА ЧЕ ВСЕКОИ КОИТО НЯМА КАКВО ДА ПРАВИ НА 14-15 МАЙ Е ДОБРЕ ДОШЪЛ НА СЪБИРАНЕТО КОЕТО ОРГАНИЗИРАМЕ. МАЛКО ПО ГОРЕ В ЛИНКА ИМА ИНФОРМАЦИЯ!!!!!!! ВСЕКИ КОИТО ЖЕЛАЕ ДА ПРИСЪСТВА МОЛЯ ДА СЕ ЗАПИШЕ
      Last edited by TishO; d.m.y г., 19:05.
      Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• И сега се почна един филм на филмите!!!!!!!!
        Attached Files
        Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• За 2 дена работа толкоз

Comment

• добре пораздвижихме се тука в нашия раздел,всичко е много яко има тръпка в тея неща -само и пари да има
            Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
              добре пораздвижихме се тука в нашия раздел,всичко е много яко има тръпка в тея неща -само и пари да има

Да раздвижихме се ама да видим само колко ще се движим!!!!!

Comment

• както винаги бе с пълна гас и пред всички хахахахах!

---------- Post added at 01:03 ---------- Previous post was at 00:52 ----------

не за друго ама машинките ни за разлика от другите имат големи сърца -както и собсвениците им!
                Там е разликата!
                Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• що си разглобил машината бе. тия бутала ги накисни в нафта че да им падне нагара.

аз да ползвам темата да питам мордохай енциклопедиста на едната глава както стои разпределителния вал - отпред е ремъка, а отзад има една триъгълна планка която затулва задницата на разпределителния вал. е от там ми сълзи леко масло. от какво е семеринга някаква ли има там.
                  точка

Comment

• И така днеска пръснахме на парчета и скоростната кутия остава само да се измие от мизерията и да се нареди на ново!!!!А колкото до двигателя главите са обслужени с напаснати клапани на 3 размера блока е в завидно добро здраве само ще хонинговаме цилиндрите имаме основни и биелни лагери нови сигменти нов съединител валео ремаци ролки ремонтен комплект помпичката на съединителя е просалзила и тя е за смяна и за сега това се сещам!!!!!

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                      що си разглобил машината бе. тия бутала ги накисни в нафта че да им падне нагара.

аз да ползвам темата да питам мордохай енциклопедиста на едната глава както стои разпределителния вал - отпред е ремъка, а отзад има една триъгълна планка която затулва задницата на разпределителния вал. е от там ми сълзи леко масло. от какво е семеринга някаква ли има там.
                      Бях нощна, та за това сега отговарям!
                      Това е просто една планка с гарнитура.
                      Кой знае защо са я направили от мека стомата и от вибрациите на вала се издува и деформира. От това и прокапва масло. Има три вариянта за оправяне.
                      Най-простия е да я отвиеш и обърнеш обратно.
                      Втория е да я шлайфаш.
                      Третия, най-добрия е да я изработиш отново от СТ-45 и закалиш или направо от СТ-65 и да не се занимаваш повече с нея.
                      Добре си разглобил мотора и ми изглеждат добре чарковете му. Само внимавай при сглобяването. По три пъти оглеждай нещата и работи чисто. Като сменяваш гарнитурите чисти до блясък и преди да поставяш капаците ги пробвай без гарнитури. Ако има някъде боклук или кривина ше я усетиш веднага. Семерингите ги мажи с лепило за резби, особено тия на разпределителните валове. Нещо ако те съмнява-питай веднага!!!
                      Изпях си лекцията!!
                      Освен това да питам, има ли някой свободен дебитомер за 1.7 8 В - тъп Джетроникс.
                      Моя най-вероятно се е скапал.
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• най ми харесва варианта с обръщането гарнитурката от клингерит да си я изрежа а ?

ето тука една снимка да ви подразня малко
                        Last edited by kolev; d.m.y г., 17:37.
                        точка

Comment

• Гарнитурката-колкото се може по-тънка.
                          А волтажа сигурно е от зарядното

Comment

• ха-ха

точка

Comment

• Аз може ли да замоля RealSeX да нащрака разглобената скоростна и по-конкретно синхронизаторите ,а също да кажеш виждаш ли видима разлика в изхабяването им на 1ва-2ра и 3та-4та ? А и да запитам има ли разлика в предавателните числа на скорости от 1.5 90г. и 1.4 93г. ?
                              Поздрави за ентусиазма 6
                              Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
                                Аз може ли да замоля RealSeX да нащрака разглобената скоростна и по-конкретно синхронизаторите ,а също да кажеш виждаш ли видима разлика в изхабяването им на 1ва-2ра и 3та-4та ? А и да запитам има ли разлика в предавателните числа на скорости от 1.5 90г. и 1.4 93г. ?
                                Поздрави за ентусиазма 6

Ами утре ще направя подробни снимки на скоростната кутия тя в момента е на съставни части понеже днеска михме кужуха а за синхронизаторите на втората е видимо и не само видимо зле и смятам да сложа този от 5-тата а до колкото за скоростните кутии на 1.4 (1.3) скоростите са по къси до колкото знам затова и се търсят а на кутиите от 1.5 до 1.7 16в. мисля че са еднакви но някои по компетентен трябва да отговори за по голяма точност. Аз лично си търсих кутия от 1.4 но се отказах за сега понеже пада максималната скорост и се увеличава разхода!!!!!!

Comment

Working...
                                X